Lady Natalia von Hertzig

Lahmia Spymaster

Description:

Young noble woman married to Wilhelm von Hertzig, one of the Emperors trusted spy masters. In reality she runs her own shadow organization and spy network, drawing upon her husbands position to accquire the power and knowledge needed to further her cause. She is a Lahmia vampire, chosen for her special position in the Imperial spy network. She serves as the PCs employer, after saving them from unwanted attention from Witch Hunters during their first adventure “A Night At the One Eye Archer”. They have no knowledge about who she really are, and thinks that they are working for a servant of the Emperor.

Bio:

Natalia er en smuk ung kvinde og gift med Baron Wilhelm von Hertzig. Hendes ry som en patron for kunst og generøse kontributioner til velgørende er velkendt, og folket elsker hende. Wilhelm bruger meget af sin tid i Aldorf ved Karl-Franzs hof, og overlader den daglige ledelse af hans len til sine rådgivere og sin kone. I denne forbindelse har Natalia udvist stor kompetence og en sans for forretning der har givet stor fremgang for lenet.
Personligt er den unge kvinde karismatisk og har en usædvanlig evne til at få folk til at føle sig godt tilpas. På trods af hendes sociale stand, kan ved sjælende lejligheder finde hende blandt folket hvor hun taler med sine undersåtter. Den aura af autoritet og ophøjethed der omgiver hende, sørger for at bønderne aldrig glemmer hvad eller hvem hun er, selv når hun færdes i blandt dem. I folkets øjne er Lady Natalia deres herskerinde, og Baron Wilhelm von Hertzig er en fjern og uforlignelig skikkelse, som de sjældent har nogen kontakt med.
Under overfladen er Lady Natalia meget mere end en adelsfrue med et hjerte af guld. For næsten tyve år siden blev hun skænket the blood kiss af en Lahmia vampyr der så hendes kvaliteter og position som en måde at styrke deres organisation. Siden har Lady Natalia udviklet et omfattende spionnetværk, ofte igennem sin ægtemand der arbejder for Kejserens eget spionnetværk i en ledende rolle. Dette har sat hende i en gunstig position til at være hendes klans øjne og øre.
Hendes indflydelse er omfattende, og hun har ressourcer der skulle være tilstrækkelige til at motivere de fleste, og nok til at skræmme endnu flere. Det er normalt ikke hendes stil at benytte sig af direkte trusler, men foretrækker at fremstå som velgører og allieret efter hendes kontakter har fremsat truslerne.
Hvis konfronteret, vil hun forsøge at undgå åben kamp og har ingen betænkeligheder ved at flygte. Hun foretrækker at lave andre folk gøre det hårde arbejde, og ville søge tilflugt bag de mange vagter under hendes totale dominans der befolker hendes mands keep.

(Ops, didnt have an English Translation laying around).

Lady Natalia von Hertzig

Darkness Rising in the Old World nicklasdkdk